Direkte fra luften, med Norwegian!!Bildet hentet fra images.gfx.no

Jo da, det kunne ha vært virkeligheten det!  De aller nyeste Norwegian-flyene har muligheten for at de reisende skal kunne koble seg til internett.  Det hadde vært stilig det, å sende innlegg til reisebloggen fra lufta!  I flymagasinet som ligger i lomma på seteryggen, der står det at vi kan det, alle som en.  Vi kunne det dessverre ikke, vi reiste med et av de eldre flyene fra Gardermoen til Lanzarote.  Men kanskje på hjemturen?

Innsjekkinga gikk greitt, masse hjelpere fra Røde Kors og Gardermoen, dette er en tur for syke og svake til Casas Heddy på Lanzarote.  Flyturen ellers?  Trangt som vanlig.  Jeg er kun 160cm og har problemer.  Hvis noe ramler ned på gulvet må det bare ligge der.  Akrobatiske øvelser har jeg sluttet med.  Ellers var det helt OK, fint flyvær, bra lesestoff, vanlig prosedyre med aperetif før maten, rødvin til maten og kaffe og konjakk etterpå.

I morgen er det orienteringsmøte etter frokost, så er det "bli kjent i områdetur" så er det lunsj og så er det trim av forskjellig slag.  Bassenget holder over 25 grader, og sola skinner, ja dette skal nok bli bra!

 

3 kommentarer

Forfatter Anette Moe

22.02.2011 kl.00:03

Kos deg i varmen!:)

Egil Kopperud

22.02.2011 kl.01:06

Pass på øya vår - vet den er i gode hender nå! :-)

Inger

22.02.2011 kl.09:22

Kos dere i varmen

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits