Lanzarote, Yesss!

 


Garlic prawns

Fremdeles tirsdagsblogg:  Velkomstmøtet var over, og jeg ble faktisk helstressa bare av å høre på alle aktivitetene som er mulig her.  Jeg skulle jo også bestille time til fysikalsk behandling, og ble nesten kvalm bare ved tanken,  Jo jo jeg trenger nok skikkelig til avslapping.  Bestemte meg for der og da at etter lunsj skulle det være null på programmet, kun sol og solseng.

 
bussen fra Casas Heddy

 

Rundturen med buss ble på en måte litt forvirrende for våre venner som var nye på Lanzarote, de hadde ikke noe kart over området Puerto Del carmen.  Det hadde ikke vi heller, men vi hadde kartet i hodet etter mange tidligere besøk.  Turen var fin, også uten kart, i sær siste del da vi satte oss ned på en av restaurantene (med gode stoler), der kunne vi nyte et glass hvitvin, flott utsikt, og gubben fikk sine etterlengtede Garlic Prawns!  (Husker ikke det spanske navnet)  Da var han så fornøyd med alt, at han kunne reise hjem igjen, det var fullendt!

 

Ny overraskelse til lunsj, den rødvinsflasken med en bitteliten rest oppi stod på bordet vårt da vi skulle spise lunsj!  Her er det ikke nødvendig å helle i seg alt på en gang he he, nei her tar de vare på vinflaska vår, og serverer den til oss neste dag, hvis den ikke er tom!

 
Duken vår er selvfølgelig med!

 

Nå er i alle fall solkrem innkjøpt, og solbad har startet.  En time i solen får vel holde for vinterbleke kropper på dag 1.  Det er meldt fint vær hele uka, så vi blir nok brune og fine før vi kommer oss hjemover.

 

Fisk til middag i dag, smakte nydelig med hvitvin fra Lanzarote attåt.  Etter middag fant vi fram til tv-stuen og fikk sett 21-nyhetene fra NRK.  Snø og kuldegrader i Norge, som forventet.  Kveldens underholdning var en kanarisk gruppe som sang og spilte.  Vi var slitne etter dagen, og hørte bare på en liten stund før vi tusla til våre rom for kvelden.  I morgen er det ikke så mye på programmet.  Jeg skal på fysiotime, gubben skal kanskje vandre ned til gamlebyen og besøke vårt gamle hotell, og vi skal utforske området her.  Casas Heddy har 30 mål innenfor sine murer her oppe øverst i den gamle bydelen i Puerto Del Carmen.

 
Kveldsunderholdningen tirsdag kveld

5 kommentarer

miahlanglo

23.02.2011 kl.22:53

så utrolig herlig !

Lemelle

23.02.2011 kl.22:57

Kult :)

og bra blogg du har!

Kommanter tilbake?:D

Inger.

24.02.2011 kl.19:20

De rekene så skikkelig nydelige ut. Skulle gjerne hatt oppskriften på dem.

eljosreise

24.02.2011 kl.22:52

Inger.:Jeg har oppskriften et sted, kanskje jeg skal legge ut den også

Jan-Erik

25.02.2011 kl.07:07

hola! Gambas al ajillo - nam-nam det elsker vi også!!!!!

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits