Toast a la Hammer



En halv kopp olivenolje og 4 hvitløksbåter i skiver surres til hvitløken er brun. Oljen helles av og skal brukes til å dynke toasten. Hvitløken kastes (eller knaskes he he!!).


Toasten: 1 stk toast + en osteskive + en salami + en osteskive + 1 stk toast. Legges sammen og deles i to på skrå. Dynkes på den ene siden med hvitløksoljen. Legges i stekepanne med den dynkede siden ned. Dynk så den siden som vender opp. Når den er passe brun, snu og stek på andre siden. Hvis pannen blir for tørr, så ha i litt av hvitløksoljen.

Serveres sammen med en slags gresk salat:
Tomater, agurk, oliven, løk, fetaost. (Det er av og til vanskelig å finne fetaost på kanariøyene, men en annen litt salt ost kan erstatte den.)
Alt deles opp i terninger eller skiver etter smak og behag. Dressing: Olivenolje tilsatt litt salt og pepper.

Til maten drikker vi rødvin, god apetitt!!!



Ingrediensene vi trenger



Lagvis på denne måten


Dynkes med hvitløksoljen




Salaten type gresk 


Stekes i panna

Smaker like godt overalt i verden

 




 

Stikkord:

3 kommentarer

michelle

29.03.2011 kl.15:07

ser godt ut !

kommentere min blogg :) ? <3

Cie !

29.03.2011 kl.15:08

Det så godt ut !!

eljosreise

29.03.2011 kl.15:24

Cie !: Det er faktisk veldig godt, nesten enda bedre enn det ser ut!!

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits