Farlig i Japan?


Japansk kreativ løsning på parkeringsproblem!


Offisielt reiseråd for Japan pr i dag 9.april:

"Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Japan som ikke er strengt nødvendig.

Nordmenn som oppholder seg mindre enn 80 km fra kjernekraftverket i Fukushima-området oppfordres til å forlate området, mens nordmenn som oppholder seg i Tohoku-, Chubu- og Kanto-regionene (inkludert Tokyo), bør overveie å forlate området.

 

Norske borgere oppfordres til å følge råd fra japanske myndigheter og se oppdatert informasjon på ambassadens hjemmeside."

Rådet er knyttet til usikkerheten av utviklingen ved atomkraftverket.

 De aller fleste andre land advarer kun mot reiser til katastrofeområdet, inkl Tokyo. I  Osaka og Kobe-området går livet som normalt.  Det er ingen katastrofer der.  Det eneste som skjer er at de sparer på strømmen.  De bruker mye stearinlys og sparer strøm så godt de kan, for å hjelpe til med den totale strømsituasjonen i landet.

Våre ungdommer har billetter på torsdag, og meningen var å være i Kobe til 26.april.  Jeg håper virkelig at reiserådet blir endret i løpet av ukas første dager.  Det er nok ikke så lurt å reise til Japan så lenge offisielt reiseråd er å fraråde reise til Japan, uansett.  Hva med reiseforsikringen feks?  Vil den virke hvis man går imot et offiselt reiseråd?

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Norunnkk.blogg.no

09.04.2011 kl.20:08

haha genial løsning!

wastingmylife

09.04.2011 kl.20:13

stilig! : D

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits