Billig til Syden!
Vi har i årenes løp vært på utrolig mange billige turer til Syden!  Det er fullt mulig å reise billig for alle som vil, men man må jo ha litt is i magen.  Alle charterselskaper har restplasser kun fly, og Norwegian flyr jo også til ganske mange turiststeder nå.  Enkelte måneder er selvfølgelig bedre enn andre, og skoleferier er selvfølgelig vanskeligst, men slett ikke umulig.

Vi bestiller som oftest billig fly først og fremst, det er det som er det vanskeligste.  Etterpå søker vi etter hotell, og det finnes det utallige av, det flommer over av hoteller, fine og billige, og alle steder finnes det plass omtrent fram til reisedagen.

Da bruker vi nettstedet http://www.booking.com .  Her finner du alt på norsk hvis du ønsker det, og bestiller du nært opp til reisedagen så får du som oftest avslag i prisen også.  Mange av hotellene som charterselskapene bruker finnes her på dette nettstedet.  Dvs du kan bestille på et hotell du har vært før, og er kjent på, det er jo en trygghet i seg selv. 

Bestilling og betaling går aldeles utmerket, hver gang, og når vi kommer fram så er alt i orden. 

7 kommentarer

maria'jakobsenm

12.04.2011 kl.12:10

Jeg har utrolig lyst til å dra til syden igjen!!! Helst med en venninne :-))

itsilje

12.04.2011 kl.12:12

Kunne ha dratt til syden nååå♥

spiffy28

12.04.2011 kl.12:23

Syyyyden <3
Kommentere tilbake??

Ida & Christine

12.04.2011 kl.12:42

Syden ja <3 Savner varmen!

Hamaca

12.04.2011 kl.13:40

Veldig smart ja, har bestilt på restplass de siste gangene jeg har reist jeg og. Har funket helt fint! :)

Randi's Tanker

12.04.2011 kl.18:26

Kan hende booking.com har gunstige priser på enkelte hotell, men ved et kjapt søk på "mitt" hotell ser jeg at prisen pr rom er mer enn min chartertur i juli. Jeg har brukt booking.com på hotell i Norge og Danmark, men aldri til "syden".

Jeg har erfart at billigste restplasser/flybilletter er utenom fellesferier og alle skoleferier. Selv "bo-alene-uten-tillegg" er lagt til ugunstige tider for de som er i arbeid og avhengig av fellesferier. En annen sak er at det uansett blir ekstra kostnader for oss som har et stykke til flyplass med direkteruter til utlandet.

Skulle reist mye mer om tilbudene var bedre. Men reise; det gjør jeg uansett!

Eljos

12.04.2011 kl.19:02

Ja det er nok sikkert litt opp og ned med prisene. Vi bestiller vel kun når det er avslag i prisen, og da er det som oftest ikke så lenge til vi skal reise. Juli er jo litt langt fram i tid i denne målestokken. Og hvis vi finner flybilletter til 500,- DA er vi fornøyd da. Men det er jo ikke så ofte, men det hender faktisk!!

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits