Neste vinterJeg satt ute i solveggen, og det var så deilig å kjenne sola varme i ansiktet.  Snart er det sommer, vi kan skrive 20. april i dag.  Sommeren i Norge er det beste, absolutt.  Ikke noe Sydenturer her i gården om sommeren nei.  Men derimot om vinteren....

Jeg satt der ute i solveggen og tenkte at JA, slik vil jeg ha det til vinteren også!  Da skal det bli minst fire uker på Lanzarote.  Jeg har funnet billige flybilletter, 2100 tur/retur.  Nå venter jeg på svar fra hotellet om vi får akkurat den leiligheten vi vil ha.  Hvis vi skal være der i fire uker, så er det best om vi får bo et sted hvor vi trives.  Det vil si at vi er ganske storforlangende, vi vil ha både soloppgang og solnedgang fra balkongen.  Vi vil ha solsenger sånn cirka i umiddelbar nærhet, og vi vil ha havutsikt.  Yesss!!  Helst vil vi ha internett også, men de leilighetene var opptatt.  Her må vi gå noen skritt, men det klarer vi vel.

Fire uker i Syden, så lenge har vi aldri vært der.  Jeg har tenkt igjennom, hva gjør vi her hjemme om vinteren?  Er det noe vi gjør her som vi ikke kan gjøre der?  Det eneste er å måke snø, ha ha ha.  Det tror jeg gubben veldig gjerne vil slippe.  Fyre i ovnen gjør vi ikke hjemme , vi har varmegjenvinningsanlegg som styrer og ordner seg selv.

Ellers så kan vi høre på musikk, gå tur, gå på konserter og andre tilstelninger, reise på turer, lese bøker, jobbe på pc med diverse prosjekter, drive med håndarbeider, handle, lage mat, sole oss, bade .  Vi kan gå ut og spise av og til, og vi kommer oss fint rundt omking med taxi som er ganske mye billigere der enn hjemme.   Det med bøker tenkte jeg først var litt vanskelig, vi kan jo ikke dra med oss en koffert med bøker.  Sjømannskirken har bibiliotek tror jeg, så da er det løst!.  Ja og så skal vi selvfølgelig kjøpe julegaver, det får vi jo god tid til der nede.  Det skal vel bli herlig?   Kanskje vi tar fire uker etter jul også, hvis vi trives.  Her hjemme om vinteren kommer jeg meg omtrent ikke ut i det hele tatt, det blir¨å sitte inne i flere måneder, og det er ikke akkurat sunt.

Nå venter jeg bare på svar, så skal jeg hive meg rundt og bestille flybillettene!

10 kommentarer

Frida <3 (Emma)

20.04.2011 kl.11:40

Ser deilig ut! Kikke innom min blogg?

Marte

20.04.2011 kl.11:51

Så fint ut:)

Malin

20.04.2011 kl.11:53

Så skikkelig deilig ut!:)

camilla

20.04.2011 kl.12:10

ååh , hørtes digg ut ! vill å ut å reise

gitareirin

20.04.2011 kl.12:32

Fint bilde :D

Eljos

20.04.2011 kl.12:54

Og nå er alt i boks og prisen ble kr 1721 pr person pr uke, (fly + hotell), kan ikke akkurat klage på den prisen nei!

Egil Kopperud

20.04.2011 kl.14:28

4 uker på Agua Marina i favorittleiligheten kan ikke bli feil! Kanskje vi blir naboer ;-)

20.04.2011 kl.20:03

Å LEIE bil på Lanzarote gå VELDIG bra. Det er veldig koselig å selv kjøre ture på øya, og det går veldig fint. Veiene er FINE, ja man kan finne grusveier å kjøre på, men det går også bra. Og så SER man en MASSE, som ikke en "vanlig" turist får at se. Vi har vert på øya 4 gange, og hatt leiebil hver gang i en uke hver gang. Prøv det!

eljosreise

20.04.2011 kl.22:04

Anonym: Takk for tipset, kanskje vi skal prøve det!

jadama

22.04.2011 kl.12:05

Det blir kjempeflott!

Fine bilder som vanlig :)

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits