Harrytur til Charlottenberg

Gjennom de dype skoger med ulv og bjørn i Aurskog og Bjørkelangen, dette er veien til Harryhandel i Sverige for mange av oss som bor på Romerike.  Ganske kjedelig vei dette her, jeg har ikke hørt om noen som pleier å møte ulv og bjørn , men de finnes helt klart, ett eller annet sted inne i skogen .

Vi skal til Sverige for å handle billig!!  Vi må så klart stoppe på grensen også, på svensk side, mye rart der..... Gamle saker og ting, men jeg har gitt meg selv forbud mot å dra hjem flere loppis-saker.  Slikt skal gå andre veien nå, fra hjemmet og ut!

 

Men du verden, disse skulle jeg da gjerne hatt i hagen om sommeren!  De finnes jo der om vinteren, men da om natta så jeg har aldri fått sett dem.  Det ble med tanken selv om prisen var ikke avskrekkende, 650 uten horn, 750 med horn!

 

Maase klær, og dette ligner på salgsbodene på Mallorca, Rhodos, Gran Canaria, Lanzarote osv osv.........Dvs denne var vel kanskje litt spesiell!

 

Endelig framme, og slett ikke avskrekkende mye folk på en lørdag formiddag!

 


Systembolaget, vin og øl til halv norsk pris, og veldig godt utvalg, fin service og god hjelp til å finne det riktige! Kappahl, med samme vareutvalg som i Norge.

 

Lunsj må vi ha så klart når vi er på Harrytur, hvorfor kalles det Harrytur forresten? Her har de ikke akkurat spart på rekene, og dette rekeberget kostet kr 75 sv. kr

 

Vi skjønner at vi er i utlandet, disse symbolene er vel ikke slik på Strømmen Storsenter?

Sannelig fant vi blomster også!
Denne vinen koster 430 kr i Norge, og 239 sv.kr i Sverige.  Ølboksen koster 13,80 sv.kr og i Norge ligger vel prisen på ca 24-26 kr?  Er det rart vi kjører til Sverige, vi som har muligheten til det?

2 kommentarer

emkas

01.05.2011 kl.13:20

Heheh, hver gang jeg er i sverige kjøper jeg godis:)

Meg

01.05.2011 kl.14:45

Jeg er på vei til Charlottenberg nå :)

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits