Canarias

 

Flyplasser kan være så mangt, og det er vel så ymse hva folk fordriver tiden med mens de venter på avgang.

 

På Gran Canarias flyplass finnes det en super butikk med canariske spesialiteter.  Jeg håper da inderlig at den finnes der fremdeles, det er noen år siden sist vi var på Gran Canaria.  Det er aldeles unødvendig å handle spesialitetene før koffertveiing og sikkerhetskontroll.  Vel er det nok dyrere varer her inne men pytt pytt, det er det vi kaller for "ei pølse fra eller til i slaktetiden"  Jeg blir ikke ruinert om jeg betaler noen flere euro for mojo-sausen min med å kjøpe den inne på flyplassen.  Vi traff en hyggelig dame der inne som delte ut smaksprøver på mange av spesialitetene.  Veldig greit å kjøpe Honningrom også her, etter å ha passert sikkerhetskontrollen som ikke liker flytende saker og ting.

 

Er det noen som kan bekrefte at butikken finnes fremdeles?  Ellers så får vi sammen sørge over at den er borte??..

 


Det er mye godt i hyllene her


Bordet med alle smaksprøvene


Kanarisk folkedrakt


 

 

 

Stikkord:

9 kommentarer

rune brun

07.11.2011 kl.15:38

Velkommen til Nike Shox sko,Nike Free Run +2,Billige Nike Shox,UGG sko & støvler,100% autentisk,credit card payment,100% safe trade,Gratis frakt, overflate skatt,3-5 dager ankomst!

btsarah

07.11.2011 kl.15:53

Fin blogg! Ha en fin dag videre :)

May-Teresa

07.11.2011 kl.16:01

så fin blogg du har! :-)

Siv Svanem

07.11.2011 kl.18:40

Den butikken skulle jeg gjerne ha besøkt.

Kamilla Haaland

08.11.2011 kl.00:09

Oi, aldri sett den drakten før!! Selvom jeg har vært på kanariøyene noen ganger... Hehe!

Kristine

08.11.2011 kl.11:35

Hei, jeg kan bekrefte at denne butikken lever i beste velgående :) Som du sier, så er det dyrere der, og glassene med mojo er (så vidt jeg vet) mindre enn de du kan kjøpe i butikkene, men de har et godt utvalg. Sist jeg var der (samboeren min er fra Las Palmas, vi bor i Barcelona så vi er der rett som det er) mener jeg at det var noen endringer i butikkene der, det er en ny stor butikk rett innenfor sikkerhetskontrollen og den gamle (som jeg tror bildene er fra) er der også fortsatt. God tur!

eljosreise

08.11.2011 kl.14:01

Kristine: Tusen takk for svar. Så fint at butikken er der fremdeles, den er så hyggelig og fin. Slike utsalg finnes jo på de fleste flyplasser, men det var noe eget ved denne her, synes jeg.

Kristine

08.11.2011 kl.16:08

Ja jeg er helt enig! Den er annerledes og har et bra utvalg av ekte "canariske" produkter! Med ønsker om en flott tur til Gran Canaria!

Randi's Tanker

15.11.2011 kl.20:57

Dette er stedet jeg tilbringer ventetiden før flyavgang. Mmm...Det blir alltid med noe hjem i håndbagasjen. Og så får man smaksprøver. En fornøyelse :-)

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits