Konkurranse, og snart på tur igjen?


I dag(fredag 19.) er det en grå dag, og jeg kjenner reiselysten kommer sigende.  Turen vår til Lanzarote i november er nå klappet og klart, omtrent.  Surstoff ombord på flyet er bestilt, rullestolassistanse er klarert, både på tur og retur, været blir jo som alltid bra og temperaturen er helt klart mye bedre enn i Norge på samme tidsrom.  Det er bare å glede seg.

Kanskje er det tid for en aldri så liten konkurranse, eller kanskje sagt på en annen måte, det er tid for å gi bort en cd som har gledet oss stort i årene som har gått siden den ble utgitt.  Jeg har brukt den på mange måter.  Som dere sikkert har lagt merke til så lager jeg videoer av våre fotos og musikk.  Veldig ofte har jeg brukt musikk fra cd-en "Stemninger og Dønninger".  Vi har også musikken med oss til Lanzarote, på ipoden og med  reisehøyttalere, verdens beste sovemedisin!!


I pressemeldingen står det følgende:

"Våre musikere har fått lov til å utfolde seg i et repertoar som har stort sett bare to temaer:  kjærlighet og havet.  Det er ikke den stormende kjærligheten eller det stormende havet det er snakk om, men de vare følelsene uten de store toppene, bølgetoppene........Dette er en romantisk cd, og det er en cd du kan gråte sammen med om det er det du trenger,  eller du kan bare nyte, eller bruke den for å få ned skuldrene etter ens trevsom arbeidsdag.  Dette er en cd du aldri blir lei av fordi du finner stadig nye favoritter".

Romerikes Blad laget en fin reportasje da den ble utgitt, du finner den HER, en fin romantisk historie det der!!  På hjemmesiden står alle produktene omtalt, og der finnes også en beskrivelse av artistene på Stemninger og Dønninger, den finner du HER.

For å få denne fine cd-en må du svare på et spørsmål:  Hvilket instrument spiller Nozomi Kinomura?    For å finne svaret må du nok sjekke en av linkene jeg har lagt ut her.

Svaret kan sendes inn som kommentar på bloggen, eller legges i kommentarfeltet på bloggenes facebookside, eller sende en mail til eljo(krøllafa)online.no.  det blir trekning den 30. april, yessss..........

Og her kommer det en smakebit, det må vel bli en video fra vår yndlingsøy Lanzarote:

 

12 kommentarer

future.blogg.no

22.04.2013 kl.09:30

Hallo, super blogg! Stå på videre! Jeg har lagt ut et nytt innlegg, lyst til å kommentere det? Men uansett ha en fin dag videre :-)

Stine Olaug Eiken

22.04.2013 kl.09:31

herlig :D

Anne Britt Ekerhovd

22.04.2013 kl.09:36

Åååå, ha en super dag!:)

eljosreise

22.04.2013 kl.10:10

Anne Britt Ekerhovd: Takk for det, du også!

eljosreise

22.04.2013 kl.10:10

Stine Olaug Eiken: Takk

eljosreise

22.04.2013 kl.10:11

future.blogg.no: Jeg har vært på bloggen din, du har noen flotte fotografier!!!

Betty-Ann Nekstad

22.04.2013 kl.11:02

En flott blogg.Håper dere kommer dere til Lanzarote i november.Vi kom oss ikke avgårde i år p.g.a sykdom.Vi får prøve igjen i november/desember å komme oss til Lanzarote.

Emilie-Therese ¢¾

22.04.2013 kl.11:26

Håper du får en fin dag og en super uke! :)

eljosreise

24.04.2013 kl.17:05

Emilie: Tusen takk

eljosreise

24.04.2013 kl.17:06

Betty: Håper at det går bedre med dere neste gang.
Skulle gjerne tatt en lunsj som den du viser på bildet. Nam-nam...

Herlig å se video fra Lanzarote. Det er en vakker øy og jeg forstår godt at dere trives der.

Takk for at du ble med på tur i Alteas vakre gamleby. Nå skriver jeg på et innlegg fra en herlig restaurant i gamlebyen. Du er velkommen tilbake på besøk!

Ønsker deg fortsatt en fin dag.

eljosfoto

03.05.2013 kl.21:38

Det var Ingrid fra Lier som vant og Nozomi spiller bratsj. Cd er sendt, gratulerer til Ingrid!!

Skriv en ny kommentar

eljosreise

eljosreise

70, Sørum

Reiseglad pensjonist. Alle bildene er mine egne og kan ikke kopieres eller brukes av andre uten min tillatelse. Vil du følge bloggen på Facebook? http://www.facebook.com/EljosBloggene

ANNONSER

B L O G G L I S T E N . N E T

Norske blogger free counters

Blopp.no

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Topp @ BareBlogg.no Topp @ BareBlogg.no

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits